Rettet Topfrise web 5 3 20B

KnapBrugteGron
Mini2015
Smaa2015
Mellemstore2015
Store2015
Dobbelte2015
Knapper KABINEScootereA
Knapper Scootere ElLorestole 193
Tilbehor2015

880.000 danskere har ondt i ryggen, - har du?

LeftSideOffer


Læs brugererfaringer på Facebook:

Facebook Graa

 


RelaxService og Serviceeftersyn

Vores service og reparationer udføres direkte på vores brugeres adresse, således vores brugere er kørende med det samme og ikke skal undvære sin el-scooter. Dette arbejde udføres af vores altid venlige og veluddannede personale som cirkulerer over hele Danmark i vores specielindrettede salgs- og servicebusser. Denne unikke og særlige serviceordning er udviklet i tæt samarbejde med Ældre Sagen og med stor inspiration og dialog med Falck, samt personer fra kommuner og ældreplejen. 

Vores salgs- og servicebusser er udstyret med reservedele, ekstraudstyr og el-scootere til salgsfremvisning, således vi altid kan arbejde effektivt og proffesionelt til glæde for vores nuværende og kommende brugere.

I Danmark er der dyre driftomkostninger til lønninger, biler og brændstof. Dette medfører, at det ved servicebesøg er nødvendigt at opkræve et besøgsgebyr på kr. 500,-. Besøgsgebyret dækker ikke vores driftsomkostninger, men er et suplement til at få hele vores servicesystem til at fungere med private hjemmebesøg.

Når en bruger ønsker årsservice eller servicebesøg bestilles dette blot ved at ringe til os på 70 27 27 18. Herefter vil servicebesøget blive foretaget på den førstkommende kørerute i dit område. I sjældende tilfælde er et akkut servicebesøg påkrævet som medfører, at en servicebil alene skal køre efter denne konkrete opgave. I sådan tilfælde er besøgsgebyret kr. 1.500,-.

Bro PegasusVi bestræber os altid på, at udføre vores serviceopgaver på stedet, således du er kørende med det samme. Er det noget mere omfattende som påkræver, at vi er nødsaget til at bringe din el-scooter til vores centrale værksted, så har vi mulighed for gratis, at låne dig en el-scooter, således du er mobil og kørende mens din el-scooter er på vores værksted.

Som med alle andre køretøjer, skal din Pegasus el-scooter regelmæssigt efterses og serviceres for at være driftssikker. Vi anbefaler et årligt eftersyn. Et årseftersyn koster kr. 750,- plus eventuele forbrugsting, reservedele eller andet som ikke måtte være dækket af den overordnede garanti.

For at dække løbende omkostninger til f.eks. dæk, batterier og årsservice så tilbyder vi en serviceaftale som løber i 48 måneder til kun kr. 185,- pr. måned. Aftalen dækker i øvrigt også uforudsete omkostninger, til arbejdsløn og reservedele. Serviceaftalen kan indgåes ved køb af ny el-scooter og senest 14 dage efter køb. Serviceaftalen kan til en hver tid opsiges med kun en månedes varsel.

Følgende dækkes af serviceaftalen:

  • Arbejdsløn
  • Dæk
  • Reservedele
  • Bagtøj
  • Computer
  • Elektroniske komponenter
  • Batterier 1 gang
  • Årsservice

Telefon 70 27 27 18

PegasusLogo 190

Vi kommer i hele Danmark.

Vores bog/katalog

Katalog2020

Klik på kataloget for at bladre i det.

dankort Lille

Vi tager mod Dankort

 

facebook_page_plugin