Rettet Topfrise web 5 3 20B

KnapBrugteGron
Mini2015
Smaa2015
Mellemstore2015
Store2015
Dobbelte2015
Knapper KABINEScootereA
Knapper Scootere ElLorestole 193
Tilbehor2015

880.000 danskere har ondt i ryggen, - har du?

LeftSideOffer


Læs brugererfaringer på Facebook:

Facebook Graa

 

Det er en magtpåliggende og vigtig opgave for Pegasus, at du ender med at få den el-scooter, der svarer til dine ønsker, krav og dit kørselsbehov - og at du er tryg og glad ved dette nye transportmiddel. Med vores Pegasus Tryghedsordning agter vi, at skabe det bedst mulige fundament for dette.

Fremvisning
Vi kommer til dig og fremviser forskellige udvalgte modeller, og du har mulighed for at prøvekøre dem alle.

Bro PegasusOplæring
Vi kører ikke fra dig, før du grundigt har fået gennemgået, hvorledes scooteren fungerer, og før du har fået svar på alle dine spørgsmål. Vi hjælper og vejleder dig med det køretekniske, således du på tryg vis kan bevæge dig ud i trafikken.

Telefonvagt
Oplever du problemer eller har du blot spørgsmål, er vi ikke længere væk end telefonen - også i weekender og efter fyraften. Kan problemet ikke løses på telefonen, laver vi en aftale om et servicebesøg så hurtigt som muligt. Vi har landsdækkende servicebiler, der cirkulerer i hele Danmark.

Service og reparation
Uanset hvor du bor, så kommer vi med vores servicebil til din bopæl, således du ikke skal ulejlige andre og have besvær med transport til et fjerntliggende serviceværksted. Vores besøg koster kun kr. 500,- som dækker vores kørselstid og brændstof til din bopæl.

Vores timepris for udførelse af reparationer er kr. 450,- tillige med forbrug af reservedele. Er det en reparation som er dækket af garantien, skal du naturligvis ikke betale for timepris og reservedele. 

Vi indpasser altid vores servicebesøg til dig, når vi er i dit område. Ønsker du akut besøg, hvor vi kører direkte til dig, så er vores besøgsgebyr kr. 1.500.

Lånemodel
Kan vi ikke løse reparation eller opgaven på din adresse og er nødt til at tage din el-scooter med på vores centrale værksted, så kan vi tilbyde en gratis lånescooter, således du er mobil.

Reservedele
Når du nu har besluttet dig for at købe en el-scooter, så er det af stor vigtighed, at du også kan få den repareret og at de nødvendige reservedele er på lager. Pegasus har et stort og udbygget reservedelslager som er disponeret til mange års serviceforbrug til glæde og gavn for kunder og brugere i Pegasus Mobility A/S.

Serviceaftale

Du kan indgå en serviceaftale med Pegasus med en månedlig betaling på kr. 185,- som afdækker en række forudsigelige udgifter såvel som uforudsigelige. Serviceaftalen kan du læse mere om under fanebladet Garanti og service

Telefon 70 27 27 18

PegasusLogo 190

Vi kommer i hele Danmark.

Vores bog/katalog

Katalog2020

Klik på kataloget for at bladre i det.

dankort Lille

Vi tager mod Dankort

 

facebook_page_plugin